Ajuda per a autònoms Ajuntament de Barcelona

  • 27/05/2020
  • gestiobcn.com
  • 0

L’Ajuntament de Barcelona atorga 300 euros, en un pagament únic, a les persones treballadores autònomes de la ciutat que hagin vist reduir-se en més d’un 75% les seves vendes o que s’hagin vist forçades a tancar el seu establiment o negoci arran de la crisi del COVID-19. El pagament es realitzarà un cop publicada la resolució al BOPB.

.

El termini per sol·licitar l’ajuda “Autònom Barcelona” ja està obert i la finalitat d’aquesta subvenció és complementar la prestació extraordinària de Govern de l’RD 8/2020, de 17 de març.

.
Poden acollir-se a aquesta subvenció les persones que compleixin els següents requisits:

• Estar empadronat / a en la ciutat de Barcelona abans de la convocatòria.

• Tenir reconeguda la Prestació Econòmica Extraordinària per cessament de l’activitat de suport al col·lectiu de les persones treballadores autònomes afectades greument en la seva activitat i ingressos per la situació d’emergència sanitària derivada del COVID-19.

• Estar al corrent de compliment de les obligacions tributàries amb l’Ajuntament de Barcelona, l’Agència Estatal d’Administració Tributària i la Seguretat Social (caldrà aportar els certificats dels organismes respectius).

.

El termini per sol·licitar l’ajut serà del 20 de maig al 30 de setembre. El criteri per assignar les sol·licituds serà per ordre de presentació fins a esgotar la partida pressupostària.

.

Pots presentar la sol·licitud a la web

.

Assessoria a Barcelona

SAGARRA I MONTALVO GESTIÓ BCN

This site is registered on wpml.org as a development site.